Stout hout

3808111123_7d4bddaa26_o

Hout is hip. Zonnebrillen, strikjes, portemonnees en horloges. Je komt het spul geregeld tegen. Vaak geproduceerd in kleine werkplaatsen. Familiebedrijfjes, waar de ambacht, liefde en schoonheid van hout samensmelten tot finesse. Ohnee.. Men importeert de goedkoopste troep, plakt er een stikker op en is volgens eigen zeggen lekker duurzaam bezig..

RAWTWIG ontwerpt zelf haar producten, produceert ze lokaal en werkt met FSC gekeurd hout.  ”Hoezo vind ik dat niet terug op jullie website?” Omdat wij dat vanzelfsprekend vinden en niet graag hoog van de toren blazen. Bij deze speciaal voor de boomknuffelaars: JA! ook RAWTWIG draagt moeder aarde een warm hart toe.

DAN nu jullie aandacht!
Voor ons nieuwste product: de Macbook Stylesheet. Ofwel fancy houten fineer stickers die je met behulp van het bijgeleverde frame kaarsrecht op je MacBook Pro plakt.

Het ontwerp is af, de samples liggen klaar. Maar wat is de meest geliefde houtsoort?
Welke soort kleed je MacBook Pro af? Werk ff mee, wil je!

   Zebrano   Teak

Amerikaans Noten         Wengé                          Teak

#mail jouw voorkeur naar info[at]rawtwig.nl of laat een post achter op onze timeline.

deel mijn voorkeur

Open!

Facebook thumb wood

RAWTWIG opent haar deuren. Een trendy, eigenzinnig merk dat zich focust op het gebruik van hout. Met liefde voor de echtheid van dit materiaal maken wij stijlvolle accessoires en lifestyle producten met karakter. Dat doen we niet omdat we zo nodig moeten meevaren op een trend, maar omdat mensen nog altijd kiezen voor massaproductie, kopen wat andere kopen.  Wij zijn er klaar mee.

Onze producten zijn bestemd voor zij die iets anders willen. Cool volk dat de toon zet en weet wat mooi is. Nee, we redden geen bossen door het kappen van bomen en nee, we winnen geen zieltjes met stuntprijzen en superdeals. RAWTWIG is recht voor z’n raap en zegt waar het op staat.

Voor ons kiezen moet je niet doen omdat we je hebben verleid met irrelevant gebazel over hoe fantastisch we zijn, maar omdat je onze producten mooi vindt. Of dat zo is, is aan jou om te beoordelen. Maak kennis of neem afscheid.

Like Dislike 

*RAWTWIG ontwerpt, produceert en levert iPhone 5 en 5S covers, MacBook accessoires, Samsung Galaxy cases en andere overbodige luxe die we bij deze vindbaar willen maken voor hem of  haar die iets anders wil.