Open!

Facebook thumb wood

RAWTWIG opent haar deuren. Een trendy, eigenzinnig merk dat zich focust op het gebruik van hout. Met liefde voor de echtheid van dit materiaal maken wij stijlvolle accessoires en lifestyle producten met karakter. Dat doen we niet omdat we zo nodig moeten meevaren op een trend, maar omdat mensen nog altijd kiezen voor massaproductie, kopen wat andere kopen.  Wij zijn er klaar mee.

Onze producten zijn bestemd voor zij die iets anders willen. Cool volk dat de toon zet en weet wat mooi is. Nee, we redden geen bossen door het kappen van bomen en nee, we winnen geen zieltjes met stuntprijzen en superdeals. RAWTWIG is recht voor z’n raap en zegt waar het op staat.

Voor ons kiezen moet je niet doen omdat we je hebben verleid met irrelevant gebazel over hoe fantastisch we zijn, maar omdat je onze producten mooi vindt. Of dat zo is, is aan jou om te beoordelen. Maak kennis of neem afscheid.

Like Dislike 

*RAWTWIG ontwerpt, produceert en levert iPhone 5 en 5S covers, MacBook accessoires, Samsung Galaxy cases en andere overbodige luxe die we bij deze vindbaar willen maken voor hem of  haar die iets anders wil.

by admin