Betaling en levering

Verzending en bezorging

Wij streven ernaar om producten die vóór 16.00 uur besteld worden, de volgende werkdag bij jou te leveren. De meeste artikelen uit onze webshop worden uit de voorraad van onze winkel geleverd. Bij de artikelen wordt duidelijk aangegeven of het product op voorraad is. Is dit niet het geval, dan zal de levertijd onder normale omstandigheden 3 tot 5 werkdagen bedragen.

Mocht jouw keuze door omstandigheden echter niet binnen 5 werkdagen geleverd kunnen worden, dan nemen wij hierover direct contact met je op. Je kunt jouw bestelling in dat geval altijd annuleren. Bij annulering krijg je binnen 3 werkdagen, het volledige aankoopbedrag teruggestort op je bankrekening.
LET OP: Afgeprijsde artikelen kunnen niet retour worden genomen en zijn altijd leverbaar zolang de voorraad strekt. OP = OP.

Wij maken gebruik van de pakketdienst van PostNL (voorheen TNT Post) en pakken alles zo zorgvuldig mogelijk in, zodat de kans op beschadiging minimaal is. Om jou een eerlijke prijs te bieden met een ervaring zoals in een fysieke winkel het geval is brengen wij de verzendkosten niet in rekening.

Betaal informatie
Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen;

iDeal

Heb je toegang tot internetbankieren bij ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Fortis of de Friesland Bank? Dan kan je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

  • Snel, simpel en veilig online betalen via jouw eigen bank.
  • Het gebruik van iDEAL is bij RAWTWIG gratis.

Paypal

Je kunt bij ons met PayPal betalen. Je moet dan ook zelf in het bezit zijn van een PayPal account om dit te kunnen doen. Het verschuldigde bedrag kan je overmaken naar het volgende e-mailadres; info@rawtwig.nl

Retour sturen en service
Wij van RAWTWIG selecteren onze houten accessoires met veel aandacht en zorg. Mocht het artikel wat je hebt ontvangen onverhoopt niet passen of als je het product wilt retourneren/ruilen, dan kan je binnen de afkoelingsperiode (14 dagen na ontvangstdatum) het artikel in de originele verpakking op retour sturen naar het afzenderadres:

RAWTWIG
o.v.v. Retouren
Braamheuvel 7,
5685 AR, Best

Na ontvangst van het pakket krijg je binnen 3 werkdagen het volledige aankoopbedrag teruggestort op jouw bankrekening.

 

Wijzigingen en typefouten
We hebben ons productenaanbod met grootst mogelijke zorg samengesteld en onderhouden dit ook zo adequaat mogelijk. We behouden ons echter het recht om in geval van onjuiste gegevens deze gegevens aan te passen en/of fouten in orders te herstellen.