Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden RAWTWIG

Identiteit Ondernemer
RAWTWIG

Handelend onder de naam/namen: RAWTWIG is onderdeel van VKU-Groep.

Vestigings- & bezoekadres:
Braamheuvel 7,
5685 AR, Best
E-mailadres: info@rawtwig.nl
KvK-nummer: 58204776
BTW-identificatienummer: NL853724866B01

 

Bestellen
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail. Deze bevat uw bestel-, klant-, en artikelnummer(s) evenals de totaalprijs en betalingsvoorwaarden.

Annuleren bestelling
Conform wetgeving heeft u 7 werkdagen de tijd om uw bestelling te wijzigen dan wel te annuleren. Indien u voor die tijd heeft betaald maar uw bestelling nog niet is verzonden, dan wordt het volledige bedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. Wanneer het product reeds verstuurd is kunt u de producten binnen 10 werkdagen op eigen kosten retour sturen t.a.v. afdeling retour en garantie.

Wanneer de producten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zijn ontvangen krijgt u de aankoopkosten binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening met aftrek van de verzendkosten, ook bij franco zendingen. Producten op maat, aangepast aan persoonlijke voorkeur kunnen niet geretourneerd worden.

Ruilen van producten
RAWTWIG biedt de mogelijkheid om producten binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen met uitzondering van maatwerk. Op eigen kosten kunnen producten retour worden gezonden t.a.v. afdeling retour en garantie. Ongebruikte en onbeschadigde producten in originele verpakking ruilen kan tegen een eventuele meerprijs en verzendkosten. Deze voorwaarden zijn ook van toepassing op franco bedragen.

Betalingsvoorwaarden
Betaling geschiedt met iDEAL, PAYPAL of eenmalige overboeking. Voor het doen van een betaling vragen wij om registratie. Met deze registratie machtigt u RAWTWIG deze gegevens te gebruiken voor toekomstige acties geïnitieerd door VKU Webshops bv en partners.

Voor overboekingen staat een betalingstermijn van 7 werkdagen. Wanneer na het verstrijken van dit termijn de betaling nog niet is ontvangen behoudt RAWTWIG zich het recht de bestelling te annuleren.

Verzending
Voor het leveren van haar artikelen werkt RAWTWIG samen met PostNL. Voor zowel standaard, als verzekerde zendingen hanteert RAWTWIG de actuele tarieven van PostNL gebaseerd op gewicht en aantal colli. Artikelen worden toegezonden nadat het totaalbedrag door RAWTWIG is ontvangen.

Verantwoordelijkheid
Wanneer artikelen zijn geleverd op het geregistreerde adres, bent u eigenaar zodra de betaling heeft plaatsgevonden. RAWTWIG verpakt zending uiterst zorgvuldig, maar kan bij standaard zendingen niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel verlies of schade aan het artikel. Om dit risico te vermijden kunnen alle artikelen aangetekend/verzekerd worden verstuurd. Bij calamiteiten zal de standaard procedure van PostNL verzekerde verzendingen in werking worden gesteld.

Levertijd
Nadat de betaling door RAWTWIG is ontvangen, volgt een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Afhankelijk van de voorraad ontvangt u het product doorgaans binnen 1-14 werkdagen, mits anders benoemd op de website. Indien het door u bestelde artikel pas in >30 werkdagen geleverd kan worden, behoudt u het recht de bestelling kosteloos te retourneren. Het totaalbedrag wordt in dat geval binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. In geval van overmacht wordt de situatie afzonderlijk en in goed overleg besproken.

Garantie en aansprakelijkheid
RAWTWIG artikelen kunnen in kleur en formaat, zonder gevolg voor de bruikbaarheid afwijken van de afbeelding. Mocht u niet tevreden zijn, dan heeft u de mogelijkheid uw bestelling binnen 7 werkdagen na ontvangst van de betaling te annuleren. Indien de artikelen reeds zijn verzonden wordt de betaling alleen geretourneerd wanneer de artikelen, in een onbeschadigde verpakking zijn ontvangen. RAWTWIG kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgschade bij gebruik van een product. Bij klachten, tips en of ideeën verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Binnen onze mogelijkheden zullen wij er alles aan doen u tevreden te stellen.

Aanvaarding voorwaarden
Bij het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met de genoemde voorwaarden.
Op niet benoemde voorwaarden is het Nederlands recht van kracht.

Privacy
Adres- en contactgegevens worden door RAWTWIG bewaard en onder geen beding doorgespeeld aan derden.