Vraag & antwoord

Een vraag is zo gesteld en vaak moet je lang wachten op antwoord. Niet bij RAWTWIG! Kijk hieronder even door of jouw vraag er al tussen staat. Zo niet, stuur ons dan een berichtje en binnen 24u krijg je antwoord. Ook buiten werktijd. Zo zijn we.

Veel gestelde vragen


Wij houden van transparantie en van antwoorden recht door zee. Alle prijzen zijn daarom inclusief BTW en verzendkosten. Geen addertjes onder het gras, maar gewoon krijgen wat je verdient.

Voor het binnen hengelen van jouw nieuwe liefde accepteren wij betalingen via iDeal en PayPal. Ook kan je betalen door het geld handmatig over te maken.

Als je vindt dat het te lang duurt, stuur ons dan even een mailtje met je naam en ordernummer, dan zoeken wij uit waarom jij je vrienden nog niet kan imponeren met je nieuwe aanwinst en laten we het je z.s.m. weten wat er aan de hand is.

Natuurlijk! Je betaalt in dit geval wel verzendkosten. Stuur ons even een mailtje en we zorgen ervoor dat ook jij ook de eigenaar wordt van een eyecatcher van formaat.

Je bevestigingsmail wordt altijd direct verstuurd dus er is ergens iets mis gegaan. Check voor de zekerheid je SPAM-folder en als hij daar niet in staat, laat het even weten en we lossen het op!

Hoewel dit nooit gebeurt kan het toch voorkomen dat er een reden is waarom je niet tevreden bent. Laat dit zo snel mogelijk weten en stuur ons eerst een berichtje voordat je je product terugstuurt. Dan kijken we hoe we het op kunnen lossen. Zo kunnen wij alleen garanderen dat je een vervangend product krijgt of je geld terugkrijgt.

Kijk rechts bovenin je scherm en klik op ‘mijn account’. Hier vind je alle informatie over jouw bestelling op dat moment. Geen moeite, wel zo gemakkelijk.

In principe zijn alle producten op voorraad dus als je voor 16:00u hebt besteld dan knallen wij jouw juweeltje nog dezelfde dag de deur uit zodat hij een dag later bij jou op de deurmat valt.

Wij van RAWTWIG vinden het belangrijk dat jij zo lang mogelijk kan genieten van jaloerse vrienden dus zorgen we ervoor dat we alleen het beste hout gebruiken. Al het hout is voorbewerkt zodat jij je bezig kan houden met de belangrijke dingen; het showen van je hippe accessoire.

Alle houten accessoires die we maken en verkopen zijn van echt hout en daarmee natuurlijk. We selecteren alle houtsoorten zorgvuldig om jouw product zo goed mogelijk eruit te laten zien. We kunnen niet voorkomen dat jouw product net anders is dan het product dat je op de foto ziet, maar dat is juist het mooie; elk product is uniek dus kan niemand zeggen dat ze dezelfde accessoire als jij hebben!

Mis je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info [at] rawtwig.nl.